Novosti

03.06.2011

Kenwood DDX-4028BT

Kenwood predstavlja novi multimedijalni 2-DIN uređaj DDX-4028BT: obuhvaća DVD-player, radio i Bluetooth hands free modul. Uz to nudi priključke za iPod, USB i navigacijske uređaje; on je najnoviji „must have“ proizvod za mobilne multimedijalne sustave.

Mnogi vozači koji su željeli uživati sve blagodati modernih medija u njihovom automobilu zahtijevali su centralno, sigurno i prikladno upravljanje, a morali su se osloniti na skupa već ugrađena rješenja od strane proizvođača automobila. Do sada! Kenwood, japanski specijalist za elektroniku, dokazuje na vrlo uvjerljiv način da sadašnja generacija multimedijalnih i navigacijskih sustava po principu „sve u jednom“ može biti izvrsna i besprijekorna te dostupna po prihvatljivoj cijeni.

Zaslon raskošnih dimenzija ovog novog Kenwood DDX-4028BT toplo se preporučuje kao središnja komponenta takvog sustava. Uređaj se može smjestiti u svaki 2-DIN (dvostruki DIN) prostor te nudi široki zaslon promjera 15,5 cm osjetljiv na dodir što omogućuje jasan i pregledan prikaz svih neophodnih informacija ali i potpunu kontrolu samo vrhom prsta. Raspored i izbornici u ovom modelu redizajnirani su kako bi postavili nov standard u upravljanju modernih multimedijalnih sustava. Ukoliko je na upravljač automobila tvornički ugrađen radio daljinski upravljač, ova funkcija se može naknadno primijeniti na Kenwood zaslon.

Vožnja može započeti, uz glazbu u pozadini sa ugrađenog DVD/CD playera. Ovaj player kompatibilan je sa prikazom audio-video i vizualnih informacija te također obrađuje trenutne podatke o zvuku i slici. Kada se ne reproducira disk, automatski se uključuje ugrađeni radio. Uz to, moguće je priključiti velik izbor vanjske opreme: iPod, iPhone ili USB memoriju za glazbu ili video zapise, hands-free mobilni telefon putem Bluetooth veze, ili MP3 player, ili pak video kamera preko AV ulaza na prednjoj strani; DDX4028BT jednostavno nudi ulaze za sve moderne medije. Osim toga, Kenwood KNA-G620T navigacijska jedinica (dodatna oprema) proširuje sustav u savršen, pouzdan vodič u prometu, bilo da putujete na dalju destinaciju ili jednostavno tražite neku uličicu u svom gradu. Rukovanje zaslonom osjetljivim na dodir te prikazi cestovnih karata jasni su i precizini kao i ostale AV funkcije.

Savršenu kvalitetu zvuka jamče četiri integrirana Mos Fet pojačala snage od 50 W, koja omogućuju perfektne postavke zvuka za bilo koju konfiguraciju zvučnika.

Zaslon je dostupan i bez ugrađenog Bluetooth hands free modula. U svemu ostalom, DVD uređaj model DDX-3028 nudi isto što i model DDX4028BT.

Funkcije i tehnički podaci DDX-4028BT:
DVD zaslon, dvostruka DIN dimenzija, TFT zaslon osjetljiv na dodir, visoke razlučivosti promjera 15,5 cm, izbornici na 15 jezika, Bluetooth hands free modul, izravni priključak za iPod (audio i video) za sve postojeće iPod playere, uključujući iPhone4, USB ulaz za audio i video podatke (MPEG1/2, DivX) i analogni AUX ulaz, 4 ? 50 W Mos Fet pojačalo snage i 2 izlaza za predpojačalo (4 Volta), sustav Q EX za pojedinačne postavke equalizera, spremno za tvornički ugrađeno daljinsko upravljanje na upravljaču automobila te infracrveno daljinsko upravljanje (dodatna oprema).

Funkcije i tehnički podaci DDX-3028:
DVD zaslon, dvostruka DIN dimenzija, isti kao DDX-4028BT ali bez Bluetooth hands free modula.

Modeli su dostupni u Kenwood prodajnoj mreži diljem RH po maloprodajnoj cijeni od 3.399,00 kuna za DDX-4028BT i 2.899,00 kuna za DDX-3028.

Generalni zastupnik i uvoznik: HFC GRUPA D.O.O. Zagreb
Tel. 387.33.77
www.kenwood.hr
kenwood@kenwood.hr