Novosti

30.04.2014

Double-DIN radio pojačala sa multimedijom i navigacijom

Napredna Garmin tehnologija za navigaciju ugrađena u DNX seriju modela uključuje funkcije poput Lane Assist sa Junction View karakteristikom koja smanjuje mogućnost zabune na petljama autoputova te povećava sigurnost vožnje. DNX serija također ima ugrađenu funkciju TMC (Traffic Message Channel). TMC tuner prometne informacije prikazuje zajedno sa GPS kartom u realnom vremenu. Sustav također može izračunati rutu kako bi zaobišli zastoje sukladno primljenim prometnim informacijama (ova funkcija zahtijeva pretplatu). Zbog optimalne potrošnje goriva tijekom vožnje, DNX serija nudi funkciju ecoRoute koju je razvio Garmin. EcoRoute funkcija uzima u obzir vaše vozačke navike i predlaže rute koje omogućuju najučinkovitiju potrošnju goriva. Novost za 2012. godinu je kompatibilnost sa aplikacijom Aha™ radio za pametne telefone kod naših najboljih modela te aplikacija music control za iPhone.


Naš najbolji model za ovu godinu je Double-DIN radio pojačalo sa multimedijom i navigacijom, DNX9210BT. Uređaj nudi najnoviju Garmin navigacijsku tehnologiju te naprednu, foto realističnu Junction View i Lane Assist funkciju koje smanjuju mogućnost zabune na petljama autoputova te povećavaju sigurnost vožnje. Funkcija Traffic Trend izračunava rute na temelju povijesnih podataka o prometu, dok funkcija My Trend predviđa rute na temelju vozačkih navika korisnika. Ugrađeni TMC osigurava prometne informacije. Model DNX9210BT također uključuje podršku za aplikaciju Aha™ radio sa upravljanjem preko zaslona osjetljivog na dodir, personalizirani Internet radio, funkciju social network te RSS feed i Twitter feed sadržaje u kombinaciji sa aktiviranim iPhoneom. Twin iPod upravljanje omogućuje spajanje i rukovanje sa dva iPod, iPod Touch ili iPhone uređaja.

Model DNX9210BT ima animirano grafičko korisničko sučelje (GUI) kojeg odlikuje velika brzina sa pomičnim ikonama („povuci-i-ispusti“) koje omogućuju potpuno podešavanje prema željama korisnika. WVGA zaslon osjetljiv na dodir velike rezolucije dimenzije 6,95” sa funkcijom Dynamic Brightness Control nudi vrhunsku sliku tijekom reprodukcije DVD-a te video zapisa sa iPod i USB uređaja. Uz navedeno, zaslon se može podesiti po nagibu kako bi se postavio u optimalan položaj za gledanje. Tijekom navigacije DNX9210BT može prikazati informacije o karti kao i tipke za audio/video funkcije na podijeljenom zaslonu te čak omogućuje kontinuiran nadzor prikaza za navigaciju na podijeljenom zaslonu tijekom „hands-free“ odlaznih ili dolaznih poziva. U DNX9210BT ugrađena je Parrot Bluetooth tehnologija, čime je omogućeno praktično i sigurno glasovno biranje telefonskih brojeva (kompatibilno sa većinom pametnih telefona koji omogućuju glasovno biranje).

Model DNX7230BT ima animirano grafičko korisničko sučelje (GUI) kojeg odlikuje velika brzina i pomične ikone („povuci-i-ispusti“) koje omogućuju potpuno prilagođavanje sukladno željama korisnika. WVGA zaslon osjetljiv na dodir velike rezolucije od 7” koji se može skinuti zahvaljujući funkciji Dynamic Brightness Control nudi vrhunsku sliku tijekom reprodukcije DVD-a kao i video zapisa sa iPod i USB uređaja. Uz to, zaslon možete podesiti po nagibu kao kod modela DNX-9210BT kako bi ga postavili u optimalan položaj za gledanje. Tijekom navigacije DNX7230BT može prikazati informacije o karti kao i tipke za audio/video funkcije na podijeljenom zaslonu te čak omogućuje kontinuiran nadzor prikaza za navigaciju na podijeljenom zaslonu tijekom „hands-free“ odlaznih ili dolaznih poziva. Novo razvijena Bluetooth tehnologija ugrađena DNX seriju omogućuje Vam da Vaše ruke zadržite na upravljaču gdje im je i mjesto, te se koncentrirate na cestu ispred Vas. Kada primite *SMS (tekstualnu poruku), na zaslonu se prikazuje poruka i ime pošiljatelja. *Ovisi o mogućnostima telefona.


Model DNX5230BT i DNX4230BT dijele mnoge značajke kao što su WVGA zaslon osjetljiv na dodir od 6.1” koji se može skinuti ( samo kod modela DNX5230BT), intuitivno korisničko sučelje i izvrsnu Kenwood kvalitetu. Kompaktan gumb na prednjoj ploči ugrađen kako bi podešavanje glasnoće bilo što jednostavnije. Korisnik putem zaslona osjetljivog na dodir ima potpun nadzor nad svim audio i video izvorima, uključujući DVD, MP3/WMA kompaktne diskove, iPod, iPod Touch, iPhone kao i vanjske uređaje za pohranu podataka.

Model DNX521VBT savršen je multimedijalni / navigacijski sustav koji se odlično uklapa u interijer automobila marke Volkswagen, Seat ili Škoda. Uređaj je konstruiran za iznimnu lakoću uporabe usprkos brojnim funkcijama, uključujući Bluetooth, Garmin navigaciju, reprodukciju DVD/CD diskova, reprodukciju sa SD kartice te izravno rukovanje iPhone/iPod uređajima putem WVGA zaslona osjetljivog na dodir kojeg odlikuje odlična svjetlina i dimenzija od 7.0” .

Modeli Kenwood Multimedijalni uređaji sa navigacijom DNX9210BT, DNX7230BT, DNX5230BT, DNX521VBT i DNX4230BT dostupni su kod ovlaštenih Kenwood prodavača.