CD/DVD prijamnici

Izgledom, funkcionalnošću i kvalitetom nezaobilazni su dio opreme Vašeg vozilaŠto je MP3?

MP3 je novi audio format koji vam omogućava pohranjivanje 10 glazbenih CD-a na jedan disk.Uporabom softvera zadešifriranje na PC,možete pretvoriti skladbe na vašem glazbenom CD-u u MP3 datoteke koje zauzimaju 1/10 izvorne veličine audio podataka na CD-u. Stog ćete sada moći pohraniti 10 glazbenih CD-a na jedan CD-R/RW disk za neprekidni doživljaj otprilike 100 skladbi. S novim Kenwoodovim MP3 CD prijamnikom,možete prilikom vožnje uživati u jedinstvenom izrađenom CD-u.

Što je WMA?

WMA je audio sustav za kodiranje/dekodiranje, kojeg je razvio Microsoft®, a omogućava sabijanje podataka na CD-u na 1/20 izvorne veličine. Podaci se kodiraju pomoću Windows Media Player 7®, na operativnom sustavu Windows Me koji je dostupan od 2000.
S Windows Media Player 7 može se ako također instalirati i Windows 98 i Windows 2000 s Microsoftove besplatne usluge za učitavanje (Download Service).
KDC-PSW9521 i Z838 su opremljeni sa MP3 i WMA dekoderima.

Prostrani displej i jednostavno upravljanje tipkama

Kenwood MASK ulazi u novu eru evolucije s novim preklopivim poklopcem. Displej i upravljačka ploča su se podijelili i povećali svoj prostor za što bolju vidljivost i operabilnost.

Podesivi nagib displeja/upravljačka ploča

Uporabom višenamjenske tipke, položaj displeja (2-podesiva položaja) i upravljačke ploče (4-podesiva položaja) se mogu zasebno podesiti za postizanje optimalne vidljivosti i proširenja mogućnosti postavke drugih uređaja.

Rad s višenamjenskom tipkom

Obzirom da se u automobile sve više ugrađuju high-end modeli s različitim kontrolnim funkcijama, kod FP-MASK modela je ugrađena "super-jednostavna" višenamjenska tipka. Funkcije koje su prikazane na dnu displeja odgovaraju tipkama iznad. Na taj način, možete jednostavno pronaći i podesiti neku funkciju.

K3i

Kombinacijom širokopojasnog IF-a za bolju kvalitetu zvuka, uskopojasnog IF-a za lakši izbor kanala i mogućnost automatskog izbora između dva stanja signala, Kenwood K2i prijamnik izbjegava granične smetnje kanala. Evolucija se nastavlja s Kenwoodovim novim prijamnikom koji ima K3i tehnologiju. Ovaj novi prijamnik radi s 3 IF strukture koje dodaju srednjopojasni IF kanal za bolje izbjegavanje graničnih smetnji kanala. Dok je prethodna generacija tehnologije skretala uskopojasni IF čak u slučajevima neznatne smetnje za granične kanale, novi Kenwoodov prijamnik skreće srednjopojasni IF, održavajući tako i kvalitetu zvuka i izvrstan izbor kanala.