Subwooferi

Osjetite niske frekvencijeWOOX SUBWOOFER

Woox tehnologija je rezultat naše potrage za snažnom reprodukcijom basa iz manjih zvučničkih jedinica i kutija, a KSC-WA62RC je subwoofer s ugrađenom takvom tehnologijom. Maksimalni izlaz ugrađenog pojačala snage je 100 W.Povezuje se s glavnom jedinicom daljinskim pravljačem, kako bi lako podesili ulaznu osjetljivost i frekvenciju rezanja ili uporabili funkciju promjene faze za idealno podešavanje subwoofera, dok udobono sjedite u sjedalu.

Dvostruka zvukovna zavojnica

Ugradnjom dvije 4 ohma zvukovne zavojnice, tehnologija dvostrukih zavojnica omogučava da se isti dubokotonac rabi i kao zvučnik impedance 2 ohma kao zvučnik impedance 8 ohma, jednostavno samo promjenom spojenih kabela (žica). Ova povečana fleksibilnost omogučuje korisnicima da rabe ovaj jedinstveni dubokotonac u različitim kombinacijama i konfiguracijama.

PBO

Specijalno oblikovan za reprodukciju izrazito snažnih signala do 1.000 W, dB+ dubokotonac rabi PBO koničnu membranu koja omogućuje brže širenje zvuka i manje unutarnje gubitke kao i veću stabilnost. Gumeno okruženje i čvrsta košarica još više povećaju stabilnost dok spiralno otvoreni magnet i AFC tronožac uvelike poboljšavaju linearnost i učinkovitost.
Isti koncept oblika je primijenjen i na nove zvučnike punog spektra. KFC-HQ178 i KFC-HQ138 rabe cijenjene PBO konične membrane. Njih krase zvukovne spirale s aluminijskom špulom za učinkovito prigušenje neželjene rezonance uz poboljšanje toplinskog isijavanja. S novom dB+ serijom zvučnika punog spektra jednostavno ćete dostići užitak "istinskog" basa visoke kakvoće u vašem autu.